Close

Kickor/TMA

TMA staat voor Talent Management Analyse. Het is, zoals de naam al zegt, een analyse van je talenten. 

De analyse brengt in kaart wat je talenten zijn, waardoor je weet waar je kwaliteiten liggen. Waar ben je goed in en waar krijg je vlekken van in je nek? Bevalt je werkomgeving je op dit moment niet, maar je weet niet precies waarom? Weet je niet wat je wilt studeren of waarom je studie je niet boeit? 

De antwoorden op deze vragen geven je een beeld van wat je effectief zou kunnen veranderen om optimaal te functioneren in jouw gedroomde (werk/studie)omgeving. 

De TMA analyse levert een overzicht op van hoe je jouw ambities succesvol kan waarmaken en wat je beter niet kan doen, of wat je veel energie kost om aan te leren. Het levert een beeld op van wat je ideale werkomgeving zou kunnen zijn, of van wat makkelijk ontwikkelbare competenties voor jou zijn. 

De Talentenanalyse geeft jou inzicht in je talenten en drijfveren, de basis van jouw gedrag, de basis voor beter.

We gaan met jou aan de slag om dit in kaart te brengen.

  • In het eerste gesprek inventariseren we wat je vraag is: wat wil je bereiken of oplossen? Wat zijn je dromen en hoe kan je je talenten inzetten om die te realiseren? We maken ook een begin met het doornemen van de Talentenanalyse.
  • Het tweede gesprek gaat helemaal over jouw talenten, en wat voor mens jij bent. We combineren de talenten uit het rapport om een goed beeld van jouw krachten en valkuilen te krijgen.
  • Het derde gesprek is afrondend, en kijken we terug op de inzichten die je gekregen hebt en maken een actieplan, zodat je je plannen ook kan realiseren.
  • Als je ook een 360° analyse wilt maken voor je werkomgeving, dan gaan daar gesprekken 4 en 5 over.

Wij van Millennialscoach zijn aangesloten bij het Kickor project, een TMA platform, speciaal bedoeld voor jongeren tot 30 jaar. 

Vul het contactformulier in als je vragen hierover hebt of een Talent analyse wilt aanvragen.