Close

Ben jij een HR manager?

Ben je onder andere verantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers van het bedrijf waar je werkt? De sfeer onderling (niet helemaal alleen jouw pakkie-an natuurlijk, maar wel een heel belangrijke factor voor het welzijn van het personeel)? En misschien speel je ook wel een belangrijke rol in de opvolging van de zittende populatie managers?

Dan wil je graag talentvolle Millennials uit de markt halen en ze behouden om de toekomst van jullie bedrijf te verzekeren. 

Merk jij ook dat de Millennials misschien toch een beetje anders denken en reageren dan de oudere garde die er ‘zit’, en dat dat zo nu en dan clasht? Wat kan jij doen om dit te stoppen en de communicatie te versoepelen?

Millennials boeien en binden en ze vervolgens laten stralen, dat is wat je wil, en dat is mijn expertise. Ik ken beide kanten van het verhaal en help jou daarmee. Ik coach Millennials individueel of in een team in jullie bedrijf en creëer begrip tussen hen en hun managers. Waar nodig zetten we een TMA talentenanalyse in, want meten is weten. 

Wil je weten wat er mogelijk is? Kijk eens bij mijn aanpak en vul het contactformulier in, zodat wij samen aan de slag kunnen.