Close

Ben jij een Millennials manager?

Je vindt Millennials lui, arrogant en brutaal. Je bent verantwoordelijk voor het wel en wee van alle medewerkers in je team, ook van d(i)e Millennials. De klassieke benadering van doelen stellen en cursussen laten volgen lijkt niet bij ze te werken. Ze hebben er altijd wel wat over op te merken. En ze denken het voortdurend beter te weten. Gék word je er van! Je vraagt je geregeld af wat nou de beste manier is om deze groep creatieve, enthousiaste jongelui aan te sturen en het beste er uit te halen, maar de resultaten moeten wel gehaald worden. 

Ik ga graag jou het gesprek aan over je medewerkers. Wat is de samenstelling van je team en hoe passen d(i)e Millennials er in? Hoe verhouden ze zich tot de andere generaties in je team en wat zou je willen aanpassen en verbeteren? Wat voor manager ben jij, wat is je management stijl en hoe kan je daarin nog verbeteren? En, heel belangrijk, wat zijn je eigen ambities eigenlijk?

Met inzicht in jezelf, eventueel via een TMA talentenanalyse, krijg je zicht op je mogelijkheden als manager: wat gaat je makkelijk af? waar loop je steeds tegenaan? wat is je automatisme dat écht niet meer inspireert? We gaan je nieuwe management technieken aanleren en de kracht van vragen stellen leren.

Wil je weten wat er mogelijk is? Vul het contactformulier in en wij kunnen samen aan de slag.