Close

Dit is jouw coach

Marion Geisler

Ik werkte al 30 jaar bij IBM als manager, coach en trainer. De laatste 12 jaar daarvan reisde de wereld rond om verkoop-, management-, en persoonlijke ontwikkelingstrainingen te geven en collega’s en managers te coachen. Het was een heel zelfstandige baan, en door het internationale karakter ervan leerde ik

‘Dit nooit meer,’ dacht ik. En dat betekende dat ik niet meer afhankelijk wilde zijn van wat anderen van mij wilden. Ik wilde vanuit mijn eigen kracht mijn eigen fouten maken en resultaten behalen, waardoor ik kon groeien en verantwoordelijk kon zijn voor mijn eigen succes. Eigen kracht dus. Het voelt fantastisch! Ik leef nu heel bewust in zowel werk als privé. Ik zeg in liefde relaties af, als ze niet werken, en ik kan met datzelfde verlangen andere relaties aangaan, omdat ik daarvan groei, en gelukkig word. En dat kan ik, omdat ik weet hoe het moet voelen en hoe ik daar moet komen.

Ik ben nu een stuk Amsterdamser in mijn uitingen naar klanten toe, omdat het doel dat ik voor ogen heb, het behalen van hun resultaat is. Dat wil zeggen: echt in alle liefde, maar wel direct en met niet zo heel veel doekjes eromheen. Ik heb liever dat ze mij niet zo aardig vinden maar wel wat leren en hun doel halen, dan dat ze mij wel aardig vinden en niks leren en nergens komen. Brave coaches zijn er al genoeg. Ik kan enorme enthousiasme, energie en tempo aan de dag leggen in het werken met het doel van mijn klant. Ik weet dat dat soms wat confronterend is, maar ook dat het aanstekelijk is en mensen inspireert om uit hun stoel of hun moeilijkheden te komen en aan de slag te gaan. Ik vraag ook door als dat een keer niet lukt en probeer hen zo naar de kern van hun oplossing te brengen. Ik ben een praktisch mens: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan, maar we gaan ergens uitkomen!

Als je me zou kennen, dan zou je weten, dat als je met mij in zee gaat, dan krijg je:

 • Een recht-door-zee Power vrouw, enthousiast en lief, iemand om wie je niet heen kan
 • Luisterend oor, want oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig
 • Iemand die in oplossingen denkt
 • Positief, alles is mogelijk
 • Gedegen vakvrouw
 • Doortastend en daadkrachtig, to-the-point, gedecideerd en bij sommige onderwerpen uitgesproken overtuigingen. Ook doorpakken.
 • Enthousiast, vrolijk en spontaan, want het leven is te leuk om te lang moeilijk over te doen!
 • Vraagt dóór
 • Daagt talenten uit
 • Geen onderscheid in rangen en standen
 • Samenwerken met mij leidt tot verdieping en resultaat


Neem contact op