Close

Leiderschap en Millennials

Als ik Millennials wil laten stralen als nieuwe generatie voor organisaties, dan moet ik leiderschap prominent op de agenda zetten (want dat staat het niet altijd).

Wat moet je met een generatie, die net komt kijken en die behalve veel studie-kennis nog niet zoveel ervaring heeft, vergeleken met de collega’s die er al wat langer werken? Ze wijzer maken, is mijn credo.

Wat weten ze niet, dat ze wel zouden moeten weten? Wat doen ze wel, dat ze beter niet zouden moeten doen, in de cultuur van jouw organisatie? Vertel het ze.

En met dat ze meer weten, w├│rden ze wijzer en krijgen ze meer zelfvertrouwen, waardoor je als organisatie meer en vlotter zicht krijgt op hun echte kwaliteiten en talenten. Dat kan alleen in veiligheid groeien.

Ik coach graag millennialsmanagers in hun leiderschapsstijl, zodat ze de millennialsd die veiligheid kunnen bieden (zodat ze sneller in dat leiderschap kunnen groeien. Mss de manager zelf ook nog wel…). En ik coach graag die millennial, zodat die met meer zelfvertrouwen die leiderschapsrol op zich kan nemen, soms zelfs nog terwijl hij of zij nog aan het leren is, en ervaring aan het opdoen is, dat kan best.

Ik ben die coach, die ik zelf graag had willen hebben op die leeftijd. Ik weet hoe je leiderschap doorgeeft. Ik laat Millennials stralen, zodat zij sneller de nieuwe leiders zijn in hun organisatie, dan als je het maar ‘laat gebeuren’ (en ze misschien wel weer weglopen).

Mijn naam is ­čî│Marion Geisler­čî│. Ik ben Millennialscoach.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *